szolgáltatásaink
  
          
Szolgáltatásaink

  • Teljes körű kárrendezés

Amennyiben teljes körű megbízást ad cégünk részére, úgy a társaságunk intézi a kár bejelentését, a gépjármű bemutatását a biztosítók szakértői részére, valamint a jármű javítattását is. Szükség, és igény esetén, a javítás idejére cseregépjárművet biztosítunk és előzetes jogalapvizsgálat függvényében térítésmentesen gondoskodunk a járműve esetleges szállításáról is.

Amennyiben gépjárművének javítása nem gazdaságos (totálkár), segédkezünk a jármű értékesítésében is.

Közreműködünk továbbá a balesettel összefüggésben felmerült költségek és következményi károk bejelentésében, érvényesítésében. Szükség esetén társaságunk állandó megbízott jogi képviselőjével (biztosítási szakjogásszal) egyeztetve érvényesítjük jogos érdekeit.

  • Részleges kárrendezési megbízás esetén

A kárát bejelentjük a biztosító felé és képviseljük a kárfelvétel lebonyolítása során, ugyanakkor a jármű javítását Ön intézi.

Igény esetén közreműködünk a balesettel összefüggésben felmerült költségek és következményi károk bejelentésében, érvényesítésében is.

  • Folyamatban lévő kárrendezésben segítség nyújtása

Ha Önnek már folyamatban van egy kárügye valamelyik biztosítótársaságnál és ott bármely oknál fogva, akár számszaki, akár jogi vita adódott, cégünk ebben az esetben is segít tanácsaival vagy teljes körű jogi képviseletével.

  • Jogi képviselet biztosítása

A káresemények egy részében sajnálatos módon előfordul, hogy a gépjárműkár személyi sérüléssel vagy halálesettel jár együtt. Szakembereink és megbízott jogi képviselőnk ebben az esetben is gondoskodnak a vagyoni és nem vagyoni kárigények, költség - és járadékigény összeállításáról, azoknak a biztosítótársaságok felé történő eljuttatásáról, illetve a károsultak jogi képviseletéről.

  • Egyéb szolgáltatásaink

Vállaljuk kárrendezési tapasztalataink alapján biztosítási szerződések megkötésének közvetítését, felülvizsgálatát, az egyedi igényekhez igazítását, figyelemmel a biztosítók kárrendezési gyakorlatára.

Sajnos köztudomású tény, hogy a biztosítási szerződéssel kapcsolatos viták a biztosított és a biztosító között a káresemény bekövetkezése után keletkeznek.

Mi ezeket a vitákat megfelelő tájékoztatással és az igények szakszerű, pontos felmérésével kívánjuk megelőzni.